tidsbokning över dimmension

Varför kan man inte beställa vem som ska komma igenom under en seans. Ödmjukt håller jag upp händerna i luften och svarar, jag vet inte. Mina erfarenheter säger att det finns flera anledningar. Däribland insikten att det faktiskt går att kommunicera, från alla parter.

Det var inte bara jag som behövde förstå att det var möjligt. Att jag otroligt nog kunde utveckla ett språk att använda över dimension. Även energikropparna som jag får kontakt med, våra anförvanter behöver förstå att det är möjligt. Att-titta-där. En kvinna som verkar kunna se oss. Tänka sig. Låt oss försöka prata med henne!

Min upplevelse är också att våra anförvanter har någonting för sig där de är. Att de inte konstant svävar omkring och tittar efter oss utan snarare rör sig fram och tillbaka genom någon form av avstånd och således inte alltid har möjlighet att ses, även om tillfälle ges.

Inför en seans brukar jag be deltagarna att välkomna dem som de skulle vilja få kontakt, i sitt inre säga, nu finns det möjlighet. Ibland kommer någon annan, ibland just de som hjärtat viskat efter. Alltid, som ingenting annat.

Måndagkväll och regnskurarna duggar tätt. Använder luckorna till ord, kokar thé och längtar värme!

a
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln