Du visste ju ingenting om mig!!, Gruppseans & ny samarbetspartner i Spiritualistiskt Praktiserande


Den här veckan har swushat till och blivit fredag. Fullproppad av andligt arbete.
Själfulla möten, samtal och seanser. Individuella och i grupp. Får stanna till och nypa mig i armen över det magiska som pågår i mina steg.
Igårkväll utbrast en kvinna i slutet av en telefonreading,
-Men, Du visste ju ingenting om mig!!
Nej svarar jag, det gjorde jag inte. Glädjen är min över nycklar som visade sig, att ta med in i stegen framåt och jag hälsar, använd dem fina hjärta. Använd ditt steg. Och alla dina förmågor.

Gruppseansen i onsdags. Fyra kvinnor. Fyra liv. Fyra samlade öden i ett rum tillsammans med fler än så från andevärlden. Trycket blev påtagligt innan vi kom igång och starka bra energier att ha med sig förmedlades i fleras steg. De hjälper till, andarna, på det mest fantastiska vis. Peppar, puschar och omhändetar. Tröstar, healar och kärlekar genom alla lager av dimension.
Någon kom för att förklara. Någon för att uppmuntra. Någon för att bekräfta och någon för att säga ett klart och tydligt-kör!
Alla orden viktiga. På just sitt vis. Varmt tack för kvällen till både fysiska och de inte längre. Tack.
 


Nyfiket har jag även fått hälsa på en ny samarbetspartner. Hon är från Storbritanien i aktningsvärd ålder. Varm, trygg och tydlig. Och död. Alltså i bemärkelsen fysiskt. Hon ska ge mig lektioner i det Spiritualistiska Praktiserande. Hennes ord. Och jag började gråta av glädje. Tänka sig.
Så nu med än mer spänning in i nästa vecka med lektioner hela vägen över, i bästa tänkbara sällskap.
 
Nu fredagskväll. Mysigheter tar vid. Jag hoppas att Ni njuter av eran, just där ni är!
 
Med värme,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln