Energidetox & morgonstund


Fina,
jag hoppas att ni har en lika vacker morgon som jag just vaknat till. Efter tidig morgonmeditation gick jag ut och andades in soluppgången. Djupa rena andetag. Svalt men ljust och med alla sinnen absorberades stunden.
Medveten andning. Medveten energipåfyllnad. Viktigheter.
 


Efter några intensiva arbetsveckor som kulminerade med en helg på Arthur Finley College i London förra helgen är behovet av energidetox slående. Inser att jag samlat på mig lite både där och här som inte är mitt och använder teknikerna jag har för att rensa ur systemet.
 


Sessioner och gruppmöten har varit fokus under våren. Vilket jag älskar. Möten och samtal med Er! Nu har det dock börjat klia i fingrarna av kompletterande projekt. Jag har bestämt att jag ska avsätta en del av tiden from Juni in i detta och då kommer jag att behöva gå ner till en dag i veckan för personliga möten på SHINE i Stockholm. Men, tider kommer finnas i princip hela sommaren och så även över telefon/skype/facetime!

Och, jag ser så fram emot att dela det kommande nya med Er!! 

När omgivningen vaknat blir det städdag(på tal om energirening *ler*) både inom och utomhus, hallonpaj och söndagsmiddag med kärleksfamilj. Men först, liiite mer kaffe... 

Med värme,

Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln