Kanaliserad, inspirerad, automatskrift


-Hämta papper och penna! Så sa hon, min moster, när det begav sig. Uppmaningen var så stark att jag agerade. Förnuftet till trott lyssnade jag på min sedan 15 år avlidna moster. Tänka sig. Kära moster monica. Och så började det.
Det första hon skrev genom mig var Medium. Med ett leende jag minns att jag trodde att hon ville att jag skulle besöka ett medium för att vi skulle kunna kommunicera med varandra, nu vet jag bättre. Vi kommunicerade redan via vad jag sedemera lärde mig förstå var kanaliserad skrift. Inspirerad, kanaliserad, automatskrift.
 


Det förklaras med att energier lånar en del av utövarens energi och förmedlar sig genom skrift sprunget ur dess händer. Och jag vet. Hur det kan låta. Men när diverse klokheter plötsligt tagit form över pappersytor med språk ur annans medvetande, så var det för mig tillräckligt.
 


Idag är kanaliserad skrift ett vardagsverktyg i kommunikationen med mina guider. Ibland delar jag deras ord och kommer göra så allt mer. Vad det är? Ett medialt verktyg. Som tycks passa mig väl. Det enda jag i dagsläget använder och vackert är det. Som spirande konstverk över pappersytorna.
Ni kan beställa personliga ord via länken nedan, vi hälsar då varmt välkomna!
 
Betsälla personlig kanaliserad skrift…
 
Torsdagskväll blir tidig sådan. Morgondagen väntas intensiv med fullbokade samtal på Vattumannen i Stockholm City. Ser så fram emot!
 
Njut av er torsdagskväll där ni är!
Med värme,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln