Avstamp in i 2020-redan-??


Det blev dags för den tovige att kliva upp tidigare än solen, tvätta håret och ta sig samman in i dagen. Var Dag En. Älskar vila och reflektion och stugsittande. Och älskar när stegen blir redo in i morgonen igen. 
Kontraster. Mer kontraster tack.
Idag i samtal på SHINE. Som förresten fyllde ett helt år igår med pompa och ståt och firande. Om jag inte hade varit fast i mitt knäcksteg hade paljetterna varit på och kindpussarna aktiva men sjöng fanfar på avstånd!
-Nyhet-hos den lilla pärlan är att sittplaterna blir mer än dubbelt så många från och med  den här veckan så titta in mitt i rusning vet ja!
 


Avrundade arbetsdagen med ett besök på Kristallrummet. Tittade på åtråvärda, gnistrande storheter från Bracilien. Spetsar i Bergskristall som fick andan att tappas. Köpte dock lite mindre nyheter :) Citrin, Rosenkvart, champangefärgade Topaser. Testar och provar!
Vibrationerna gjorde stegen lätta in på närliggande kaffestuga där jag googlade Bergskristaller från LEMURIEN för att förstå storheten! Insåg direkt att jag är i  min linda i utforskandet av stenar! 
Så mycket nyfikehet!

Som pricken över dagen landade jag länge med kaffekopp och kär kollega och vän i öronsnäcka. En timme som sim-sa-la-bim försvann i catchin up time! Klokhet och skratt och insikter. Glädje!
 


Dagen-en smygstart och först nästa vecka blir Var Dag En-rutin igen.
Så, drar strax på mig pyjamasbrallan och hälsar-Njut av er helg just där ni är!

Med värme,

Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln