Näras andliga kryssning 2018


Underbara mässa. Näras andliga kryssning som jag ställt ut på de senaste fyra åren har just avrundats. Tacksam sjunker jag ner i soffhörnet och kippar med ögonlocken.
24 timmars mjukt gungande gemenskap runt temat andlighet. Från Sveriges alla hörn, från samhällets alla delar. Från liv som springer, liv som sniglar, liv som stormar, liv i stiltje, liv i kärlek, liv i ensamhet, liv i mål, liv i väntan, liv i frustration, liv i acceptans.
Gemensamt för oss alla, själva levandet och tanken om att i andlighet stå i gemenskap.
 


Varma, kärleksfulle Benny Rosenqvist och jag presenterade Svenska Medium från scenen, vi ser naturligtvis med spänning fram emot premiären.
Kära Vendela Cederholm och jag sågs under middagen. Vi skrattade åt den sena arbetstimmen men det visade sig gå hur fint som helst. Vendela höll storseans i sitt varma trygga maner vid 22 medan jag arbetade på mässområdet fram till 23.

Sedan upp i tidig gryning med fantastiska möten fram till klockan 14 när vi åter närmade oss Stockholm och terminalen.
Intensiva varma timmar och jag hälsar stort tack till alla besökare som skapar stämningen ombord. Ta med er kryssningens omfamning in i era dagar. Använd stegen ni står i och lev era liv!
 


På väg ner till bildäck hann jag med en kort pratstund med Pamela Årman Gunnarsson som hade med sig sitt älskade trollbord. Denna fashinerande tingest. Skulle gärna besöka henne i Orust och ta del av kunskaperna runt detta verktyg som använts i århundrande. Mer om det, en annan gång…
 
Nu återhämtning, vila och mycket varm mat. Ner i kroppen ordentligt!
Med värme!
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln