Redings, vägledning, coachande samtal


Idag har jag suttit med möten. Readings. Vägledning. Coachande samtal. Men vad är det vi pratar om? Vad är det jag säger som inte redan hörts? Vad består en reading av?
 


Medium arbetar på väldigt olika sätt. Jag använder till exempel inga verktyg eller redskap när jag arbetar i samtal. Inga tarotkort, pendlar eller ens den inspirerade skrift jag tidigare skrivit om. Jag använder enbart kanaliserad information som jag får genom mina mediala sinnen och förhåller mig coachande i samtalet runt den.
 


Ofta inleder jag med de bilder som når mig och de brukar skildra det mest centrala i livet. Där min gäst har mest frågeställningar. Steg att ta. Lärdomar att göra. Allt för att ta sig framåt, vidare och utvecklas.
Sedan övergår sessionen i ett samtal där det finns möjlighet att ställa frågor. Om det som sagts eller det av livet som ännu inte berörts.
 


Vad jag som medium kan sia om, alltså spå om i din framtid kommer jag berätta mer om men kort kan sägas att min absoluta upplevelse är, att det är vi själva som skapar våra liv. Stundom aktivt, stundom passivt. Jag tittar gärna framåt i mina gästers liv men hänvisar till informationen som förutsättningar och möjligheter. Det är du själv som skapar ditt liv och således är det du själv som behöver göra jobbet. En medial reading hjälper till med att både se stegen och hur man tar sina steg på bästa tänkbara sätt. 

Sedan kan vi ju gärna ta till önskningar, intentioner och en gnutta magi Också, men det är ett annat blogginlägg!
 


Jag tar emot information medialt för att ge perspektiv på liv jag får titta in i och det gör jag tillsammans med mina gäster för att de ska få ord på vägen. För att de ska göra bra val för sig. Må bra. Leva starkt, kraftfullt och kärleksfullt. Med nyfikenhet, glädje och lite bus.
 
Och ps…om det skaver, livet. DÅ är det dags att levla. Om inte kan du gott luta dig tillbaka och njuta av turen! Men medan du är här, se till att leva ditt liv!

Anna

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln