abstrakt tid med fullbokade readnings & plötsligt första advent


Två veckor rusade till i ett töcken av spännande förfrågningar, högst oväntade roliga jobb och fullbokade samtal. Telefon, Skype, Möten och nykomlingen Facetime efter förfrågan från en gäst. Det gick också, hur bra som helst. Och så plötsligt svichade tändstickan över det första ljuset.
 


Så erhört tacksam har jag idag varit i vilande. Traditionsenlig risgrynsgröt som en varm kram i kroppen tillsammans med första skinkmackan och några få, pigga c-vitamniklyftor som kommer att få jobba hårt för att nå fram i gröthavet. Rejält med smör i gröten, det är det lena, leende tricket...
 


Jag ska strax masa mig över till soffhörnet och fortsätta att inte orka prata ett ord till, framför ett antal avsnitt av SVT´s underbara "Vår tid är nu". Har ni sett den? Älskar, Älskar, Älskar!!

Och jo just det, vår Tid Är nu. Din och Min. Abstrakt, tickandes och alldeles här närvarande. Så se till att sova gott för i morgon är det måndag och då tar december fart. Med kraft. Känner det på mig. December blir en intensiv månad. För oss allihop. Och jo trust me på den, jag är faktiskt medium!

Med blink och värme,

Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln