-Nya ideér kommer till dom som samlar på intryck-och vilar!!

De senaste veckorna har använts åt att planera för det kommande året. Jag har formulerat mål och strategier för att ta riktning. Det är väldigt nyttigt. Och roligt. Att använda tid för att se steg som potentiellt kan ta mig till nytt kapitel. I helgen kommer jag dela årets tankar med er men idag handlar inlägget om att nöten som inte hittades svar på, knäcktes under helgens paus. För tänka sig. Ibland behövs helt enkelt en liten paus. 
 


Det blev några dagar iväg med kultur, god mat och varma kyssar. Så välbehövligt!! Det är länge sedan som Tom Hedqvist-dåvarande rektor på Beckmans Designhögskola lärde mig det visa, Intryck=Uttryck. För att man ska kunna få ur sig någonting så behöver man först mata i sig någonting. Glömmer bort det ibland och sitter inne på kammaren för länge. Några dagar iväg och plötsligt skuttar jag proppfull och längtar att få lägga i gasen!!
 


Se bara den här skylten från Tate Modern... Hello, I work here!!! Underbart! När jag tar mig ny lokal kommer entréorden vara giva! YEAY!!
 


Ibland reser jag iväg några dagar och samlar på mig. Ibland sitter jag stilla på en caféstol i city till dess att personalen börjar blänga surt på kall kaffekopp. Ibland ger jag mig ut i skogens innersta och lyssnar på symfonier. Ibland mediterar jag mig till flytande form och ber om bilder därifrånlångtbortomifrån. Sedan sover jag. Och äter goda saker. Och vipps brukar kreativiteten ta ny fart!

Nu ska jag använta sprittet i sinnet åt finliret med middag som puttrat i ungsgryta i sex timmar. Ha! Jag tackar själen för att den sitter ihop med kroppen lite extra när jag känner dofterna!
Njut av er torsdagskväll där Ni  är,

Med värme

a

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln