-SHINE-                                                            en pärla har öppnat!


Hon heter SHINE och är en kraftplats. En oas för oss som längtar efter genuinitet, varma möten och goda smaker. Ren energi.
När det skapas med intention att ge, känns det inuti och själen blir alldeles lugn.
 
På månadens alla fredagar och måndagar/torsdagar ojämna veckor är jag där OCH ÄTER!! J Nej, inte bara. Jag arbetar också. Privata seanser, Readings och Coachande samtal. I Andrumm där jag sitter har jag både förmedlat helt fantastiska, klara möten mellan energivärldar och vägledning med hela SHINES intention i orden. Ett samarbete som växt rakt in i hjärtat.
 


På SHINE kan Ni ta del av en olika behandlingar och kurser inom hälsa, personlig- och andlig utveckling. Må-bra-av-stunder. Klangmeditationer, trumresor, föreläsningar, chakrabalansering, olika former av healing och mycket mer.
 


Det avrundande stycket är tillägnat maten. Ni som följer mig vet att jag älskar mat. Ni som känner mig vet att jag aldrig övervägt vegan alternativ(så pass att mitt ordprogram inte stöder ordet vegan..). Men. En månad in på denna pärla väljer jag vegetariskt till och med på Stockholms bästa Indier!!! Hon inspirerar mig till det rena, goda, fantastiska med fullproppad näring och GODA SMAKER!!
Det serveras lunchbuffe, kvällssoppa och en liten välfylld kyldisk rawfoodbitar som jag..tystnar..när jag äter. Av respekt. För det godaste.
(Bilder på denna magi kommer)
 
Jag älskar henne och hälsar er varmt välkomna att möta mig och SHINE på Kvarngatan 20, Stockholm!

Njut av er fredag, 
Med värme

Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln