Tips på 5 moderna situationer att ta till salvia, Energirening


Att använda örter för rening har vi gjort sedan urminnes tider. Ursprungsbefolkningar jorden runt. Inte bara medium, schamaner och healers utan alldeles till husbehov. Och vilka är vi i nutid om vi inte lär av seder från då, prova dem in i våra ljusa, fräscha hem och känner på hur de känns?
 
Salvia=Hela eller Rädda och det vi upplever att Salvian gör är just detta, att hela och rädda från energirester. Alltså spår av andra människors energinärvaro. Med och utan fysik. Från nu- och dåtid.
 
I mitt andliga arbete som medium är det ett självklart och naturligt inslag men, medan jag befann mig i rollen modedesigner hade jag ingen aning. Så här kommer det:
 


När rena med Salvia?
 
1.     Second hand, Loppisfynd, Ärvda saker-Salvia
Jag har mediala vänner som helt enkelt inte köper saker second hand av rädsla att dra med sig energirester in i hemmen. Jag säger, sväng förbi och plocka upp en bunt salvia, rena det utmärkta loppisfyndet, vädra och placera det där du sett det matcha soffan! Perfekt! Inte svårare än så!

2.     ”Högsensetiv” mottaglighet-Salvia
Andra vänner går omkring på eftermiddagarna med rester från en hel drös människor de mött under dagen och varken vet ut eller in på sina egna känslor. Till dem säger jag likväl, en bunt salvia, en liten ritual, kör igång!
När det kommer till den här delen tillägger jag, om du har koll på hur du mår på morgonen och vid eftermiddagens slut känner någonting helt annat fråga dig detta:
Har det hänt någonting idag som påverkat mig att skifta energiläge?
Om inte-Köp med dig salviapacket, dra en rening när du kommer hem och för tusan lär dig att stänga till så att du slipper göra det varje dag!
(Kommentera inlägget om du vill veta hur!)

3.     Gräl, Influensan eller Stora Intensiva Middagar-Salvia
Energi lagras-när du kryat på dig, lugnat ner dig, försonats eller knuffat ut sista gästen alldeles för sent-fram med salviabunten och kör igång!

4.     Vid Flytt-Salvia
Alla som bebott platsen innan dig finns i mer eller mindre utsträckning lagrade. Alla. SALVIA! ….gärna i några omgångar.

5.     Mindset-Blockeringar-Salvia
Gamla föreställningar, beteendemönster och mentala blockeringar. Tanke=energi. Salvia=energirenande. Kör igång!
 


Hur rena med Salvia?
 
Det är främst den vita salvian vi använder och då till både föremål, människor, hus och platser. Om du inte redan har en bunt i skafferiet-inhandla en inför veckoslutet. Då lägger jag in en lathund/instruktion för ”What to do” med föremål, hem och människor.
 
Men värme,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln