Föremål, Människor & Husrensning:            Så gör jag för en effektiv & omedelbar Energirening 

Salvian en naturlig del i mitt arbete som medium. Dels i uppstarten inför mitt mediala arbete med Readings och Seanser. Jag vill få kontakt med mina gästers energi och dem de har med sig, ingenting annat.
Dels som avrundning av arbetsdagen så att jag lämnar ”jobbet hos jobbet” och får äta middag i mitt alldeles
egna jag.
Men även i tidigare blogginläggs nämnda sammanhang(om Du missat, läs här...).

Salvia=Hela eller Rädda och det vi upplever att Salvian gör är just detta, att hela och rädda från energirester.
Alltså spår av andra människors energinärvaro. Med och utan fysik. Från nu- och dåtid.
 
Vi har redan pratat om i vilka situationen Salvia är väl värt att använda. Nu kommer vi till hur man gör.
Jag delar in materialet i tre delar: Föremål, Hem och Människor.
Inledningen och avslutet är de samma för respektive område, så vi börjar där:
 


Inledning:

Material: Torkad Vit salvia
Jag föredrar själv att använda den i bunden bunt som ni kan se på bilden nedan. Här är den ännu bunden i bunt men jag delar den även och använder kvist för kvist. När delar går av/sönder lägger jag dem i ett stenfat och låter dem arbeta därur.
Tänd eld på bladänden av Salvian, låt antända ordentligt och blås sedan försiktigt ut lågan så att Salvian brinner med glöd och ger ifrån sig en ringlande rök.
Doften är intensiv och örtig och skiljer sig något åt i styrka beroende på kvalitet och ålder.
 


Föremål:

Mindre föremål håller du direkt över röken, vänd och vrid dem några gånger-färdigt.
Större föremål för du salvian över och runt medan du styr röken över föremålet med hjälp av mjuka skjutsande rörelser. Det finns dem som föredrar att göra detta med en fjäder, själv äger jag inga fjädrar och till dess att jag gör det håller jag Salvian i ena handen och för röken med den andra.
Föreställ dig att du ska ”täcka föremålet” med Salvians rök, när du gjort det-färdigt.
 


Hem/Lokaler/Rum:

Jag brukar börja i dörröppningen till rummet, ta vänster in och gå i riktning mot första hörnet. Under tiden ”viftar” jag upp röken med en mjuk rörelse upp längt taklisten, fram till första hörnet, "viftar" extra noga varpå jag fortsätter runt rummet och ”viftar” upp rök i alla skrymslen och hörn, hela vägen runt. Är det fler rum
går jag sedan rum för rum, börjar i ena hörnet och går hela varvet och fortsätter så genom lokala/lägenhet/hus.

Energi "lägger sig" på samma platser som damm gör. I hörn. Skrymslen. Vrår. Så var extra noga i dessa och ta hela vändan runt.
Glöm inte hallen eller entrén, ofta där man börjar, lätt att glömma. Avrunda sista varvet just där så att du ”sluter cirkeln”-Färdigt.
 


Människor:

Att rena sig själv och sin energikropp går alldeles utmärkt. Stå stabilt med fötterna mot golvet. Börja vid foten på vänster sida, upp längst benet, sidan av torson och upp till huvudet. Vänd uppe vid hjässan och fortsätt ner för den högra sidan av kroppen, hela vägen ner till höger fot. Jag brukar "fläkta" med Salvian så att den cirkulerar runt
den del av kroppen som jag rör mig över.

Fortsätt sedan med mitten av kroppen längst ryggraden. Vi är inga ormmänniskor, vi kan inte vändvrida oss så att ”vi kommer åt perfekt” men, det är rök vi arbetar med, vi kan vifta den i riktning längst ryggraden upp till hjässan igen och ner längst torsons framsida.

Nu, om du fortfarande kan andas och se någonting kan du rena tankar och stilla sinnet genom att röra salvian runt huvudet några extra gånger, även andra delar av kroppen som du vet att du har spänningar i
som du önskar lätta på-Färdigt.

Att hjälpa någon annan(som bett om det) gör du på samma sätt som ovan. Då kan personen i fråga även ligga ner om det känns mer avslappnande.
 


Avrundning:

Nu öppnar du upp fönster och ev. dörrar så att det blir genomströmning av luft och vädrar så ur salvians rök. Med den släpper du ut den lagrade energin och fyller på med nytt syre och ny ren energi.

Reningen kan med fördel följas av städning och tvätt och sedan upprepas.

Som en liten bonus kan jag slänga in att Salvia ska vara väldigt lätt att odla själv så till min sommar kommer jag att plantera för att bygga förråd! Och Ni får hänga med! 
Odla själv! Yeay!

Med Värme,

Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln