helena biehl, Astolog i tidningen amelia 


För en vecka sedan åt jag lunch med varma och kloka Helena Bihel, astrolog på Amelia. Jag har följt Helenas arbete i många år. Hon skriver en av Sveriges största bloggar om astrologi, attraktionslagen och nätbuisness, Jag rekommenderar den varmt!
Nu möttes vi över gemensamma intressen för en lunch på Villa Källhagen och blev sittandes i samtal i över tre timmar!! Helt underbart! Det blev ett långt, fint samtal om andlighet, livet och astrologi.
Novis på området men säger, astrologi-Power! 
 
Helena skrev efter vårat möte,
”Som att sitta mittemot en mörkhårig själasyster” och just så, svara jag.
 
Själfulla möten. Det är intressant att de gemensamma nämnarna ofta inte stannar i det mest uppenbara. Som här i våra arbetsområden. De återspeglas i livsval, tankebanor, intressen osv.
Tex, i sin första blogg skrev Helena om brudmode. Efter gymnasiet började jag arbeta med just afton och brudklänningar. Det följde mig i många år. På ateljeer och med privata beställningar. Till viss del fortfarande när de godaste av vänner gifter sig och hela paletten av skapande åker fram. Mitt examensarbete på Beckmans handleddes av Per Engsheden, bara en sådan sak!
Det får mig att tänka på synkronicitet. På samhörighet. På själsfamiljer. Och på att möten uppstår på vägen när vi är öppna och mottagliga och följer med. Tacksamhet.

Nu i veckan går min styrande planet Merkurius i retrograd. Styrande planet. Retrograd. Jag kommer behöva lusläsa raderna i veckans horoskop och eventuellt slå Helena en signal, kan det här vara bra??
 
In och titta hur er vecka ser ut: www.blogg.amelia.se/helenashoroskop/
 
Och ps.. Helena, vi tog inga bilder!! Bloggproffs och inga bilder??
Ni får hålla till godo med en gammal goding, även kallad vita madam! Jag skyller på att hon i dagarna har feber, att snön har återvänt i Stockholm och det där med retrograden!
Spegel…Spegel…
 
Med värme,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln