Mediala måndagslistan på en tisdag, naglar & ett litet Mirakel


Vaknade upp i morse utan feber. Underbara kropp. Underbara energi. Tänk att vi är ett sådant team min kropp och jag att värsta viruset inte har en chans! Ser det som ett litet mirakel!
Och kanske att de gröna sakerna i stora glas hjälpt till. Kanske att meditationen med fokus på total-energi-healing hjälpt till. Kanske att Salvians rensning även dealade med fysiken. Men vem säger att Mirakel händer utifrån-för oss, tänker att vi är skaparna av våra liv, sträcker upp händerna i luften och hojtar-Glädje!
 
Så, Mediala Måndasglistan blir till idag när jag faktiskt känner att veckan kommer innehålla någonting annat än horisontal meditation i asketläge!
 


Tisdag: Kan behålla tiden med inspirerande nageldrottningen Frida Selkirk och äntligen panga på nya naglar. Extra värt när fysiken jobbat hårt! I övrigt hemmakontor. Avbokade en fullbokad måndag-kära gäster, jag är så ledsen för det-och lät dessutom mailboxen vila i gårdagens återhämtning också, så den ligger högst upp på listan.
 
Onsdag: Nymåneritual med mycket grönt-healing, Bloggtexter(kommentera gärna med ämnen ni vill läsa om) och så mentorsamtal med fantastiska Birkan Tore.
 
Torsdag: Hemmakontor med Telefon/Skype och Facetimesamtal, bland annat med Februaris Giveaway vinnare. Sedan massiva förberedelser av mässmaterial inför helgens mässa i Nyköping.  Om kroppen fortsätter i det här dygnets riktning blir det lugnt träningspass.
 
Fredag: Heldag med kära personliga möten på SHINE i city. Readings, Privata Seanser och Coachande samtal. Det är fullbokat men det finns några tider nästa vecka den 14 och 15 mars. Sedan blir det fredagsmys med uppladdning inför…
 
Lördag: Mäktigast av allt-Melodifestivalfinalen!! Hahaha.. Barnen och jag in på parkett. Det kommer lossna fjädrar från boorna så att det svindlar, oj vad roligt det ska bli. Dock, fram till klockan 15 på eftermiddagen kommer det här mediumet lulla runt i pyamasbyxor(och eventuellt, ett pyttekort tag, träningvarianten) i total vila!!
 
Söndag: Tidig avfärd för ”Härliga Liv” Mässa i Nyköping. Jag ser verkligen fram emot att både hålla föreläsning och prata med besökare. Titta in på www.harligaliv.se för mer info och om du är i närheten, Varmt Välkommen! Kan man behålla melloboan på??
 
Inser att fokus den här veckan behöver vara återhämtning. Trotts att det blir avstickare i sus och dus och några intensiva uppkopplade jobbpass. När jag vet att det är så går jag direkt back to basics och blir strikt i mat, sömn och meditation.
Precis som en tidig mentor sa en gång, fysiken är din bil. När jag vet att jag under veckan kommer trycka på gasen några gånger trotts helgens virus, bromsar jag när jag kan och fyller på med bästa tänkbara bränsle så att jag kan flyga när det behövs.
 
Nu bokslukartimme!
 
Med värme,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln