Den ruggigaste ritualen vi faktiskt redan utför, fräsha Intentioner med Nymånen & vikten av en Mentor


Ni som följer mig vet sedan tidigare att jag lär mig om ritualer. Denna ursed människan ägnat sig åt i alla kulturer, i alla tider. Tittar vi oss omkring förstår vi att vi är fullproppade av ritualer som vi utför lite till höger och vänster både medvetet och omedvetet.

Vi sätter ljus i ett bakverk, blåser ut och önskar oss någonting.
Vi letar i gräset efter fler än tre blad och önskar oss någonting.
Vi bryter-och nu kommer det ruggiagaste äckligaste-ett ben från ett annat ben ur kycklingkråmet, drar det längsta-och önskar oss någonting.

Dom ritualerna är bra. Tänker jag. I rummet samlas någon form av kollektiv energi som, om missunsamheten inte är allt för påtaglig kan skicka iväg din önskan ut i universum. En annan dag ska jag skriva om vad den har där att göra, men det tar vi då.
 
Att utföra ritualer under månens cykel känns ändå lite mer kraftfullt. Och jag sammanfattar det så här:
Du kan använda månens energi för att ladda dina intentioner.
Fullmåne=Full kraft, Nymåne=Ny kraft
 


Och igår var det nymåne. Jag laddade således nya intentioner. Sådana jag format under de två första månaderna av det här året. Extra kraftfullt är det att tänka att samtidigt som dessa skickas ut rör sig planeten Uranus in i en ny sjuårsperiod och URANUS står för transformation. In i en ny livsera.

Som ni vet, jag är skeptiker, men vet detta-för sju år sedan, när URANUS sist bytte location-fick jag vara med om mitt andliga uppvakanande! Ha!
Så, jag ritualade mig för hela slanten, just to be safe och satta stora intentioner i rörelse. Om de faller bi mina vänner tar jag er med på en resa som pirrar till i hela kroppen när jag tänker på den!
 
Hur jag utför min testande letande ihop-plock ceremoni får jag beskriva mer ingående men,
·      Städa iordning-tjeck!
·      Salviarening-tjeck!
·      Jordens fyra element-tjeck!
·      Växter-tjeck!
·      Tydliga intentioner i skrift, tanke, känsla och uttalat ord-tjeck!
·      Släpp iväg energin-tjeck!
 
Under nymåneritualen planterar jag frön in i mina intentioner. När fullmånen sedan närmar sig eldar jag på dem med högintensiv blåspipa!
Rituell dans någon?
 


Jag avrundade gårdagens ceremoni med att kanalisera text. Att dela med er. Den får ni ta del av i morgon, det här inlägget är redan helt mega för långt!
 
Så avrundar så här. Birkan Tore. Mentorstid. Tack.
Om ni inte redan har en mentor inom erat specifika gebit, skaffa en. Målar du? Leta efter den bäste, kärleksfullaste och mest erfarne målarmästaren. Jobbar du i vården-leta efter den klokaste, varmaste, mest närvarande vårdmästaren. Arbetar du administrativt-leta efter den erfarnaste, uppdaterade och nyfikne admimästaren.
Träffa dem. Prata med dem. Titta på dem när dom arbetar. Läs böcker de läser. Lyssna till orden de använder. Lär er. Samla på er.
Få saker är så berikande som att lära sig. Oavsett område. Så lär er!
 
Med värme,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln