Mediala måndagslistan & en fråga: Vilken veckodag hämtar Du dig åter?


Helgen underbara. I sus och dus. Ni får läsa mer om den men ikväll sträcker jag ut mig som en katt och spinner över dess innehåll. Just hemkommen efter dagen uppdaterar jag veckan först nu…
 
Måndag: Försökt hinna ifatt efter helgens dekadens, inte lyckats över huvud taget mer än att ta hand om fullbokad dag på SHINE med avrundande spontanbokning.
 
Tisdag: In i måndagens lista av saker att bocka av, hemmakontor inlåst utan utsvävningar! Punkt! Maillistor, mässförberedelser och Blogg! Och så en kväll med Telefon/Skype/FaceTime. Readings och Coachande samtal.
 
Onsdag: Fm med Husrening iväg. Spännande, tacksamt arbete både för de med och utan fysik, ser fram emot. Lunch med uppföljning på tankar om samarbete. Låt mig säga ”Rörligt material” och återkomma! Avrundar dagen i mentorsamtal med Birkan Tore.
 
Torsdag: Heldag över Telefon/Skype/FaceTime innan Fullmåneceremoni i vågens tecken! Jag har ännu ingen aning om vad det betyder men det kommer ja veta på torsdag och dela.
 
Fredag: SHINE, möten, heldag, City.
 
Lördag: Ska ta med nära till Vårsalongen på Liljevalchs, sista helgen för utställningen innan det blir lördagsmiddag på Stockholms bästa Indier! Har jag skrivit att jag börjat beställa vegetariskt efter att SHINE kommit in i mitt liv?? Överallt sker det utveckling! *ler*
 
Söndag: Total vilodag. Inser att jag behöver öva mig i det där igen. Att återhämta mig.
Särskrivning är alltid ett bra verktyg.
Åter. Hämta. Mig. Plötsligt självklart, eller hur? Vilken dag hämtar Du dig Åter?
 
Med värme,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln