Fullmåne and I´m GoGoGo´in for it!


Fullmånen nästan spräcker lagen om mörker över natten. Oväntat gråtmild tittar jag på. Det är full måne och novis men nyfiken kan jag intet annat än att koppla känslan av upprymdhet och otålighet till den mäktiga synen.
 


Om nymånen handlar om nystart och att sätta intentioner så handlar fullmånen om att ladda och släppa med full kraft. Jag föreställer mig energifält som under månens cykel cirkulerar omkring oss med olika intensitet.
Full måne=full kraft.
Däremot kanske det dröjer några månader till innan jag har byggt mig ett altare som det sägs att man ska. Varför altare? Om man arbetar på samma plats med besvärjelser och ritualer laddas även platsen och växer successivt. Platsen behöver då inte längre ”kopplas på” för att arbeta. Snarare står den redo att panga till, säkert frustrerat, när man väl närmar sig! Tänk vad spännande! Med nyfikenhet tänker jag, mer om det…
 
Den här månaden(och nästa) strålar fullmånen i vågens tecken. Där belyser den relationer. Både den till dig själv och andra. Det är alltså extra effektfullt att titta på sina intentioner rörande relationer och beteendemönster kopplade till detta viktiga.
Temat är stort. Affärsrelationer, vänskapsrelationer, kärleksrelationer och just den till sig själv,
där vi alla alltid behöver börja.
KlokhetKlokhet!
Det inkuderar det extroverta. I Affärsrelationer som exempel-relationer till kollegor/affärspartners/kunder osv. Men även det introverta. Den egna relationen till arbetet jag utför, arbetsuppgifter, mina inkomster osv.

Månen erbjuder en cykel av olika energiladdningar. Man använder ritualen för att ladda intentionen/önskan med dess energi! Jag har förberett mina meningar, plockat fram Salvian och renat Kristallerna för månadens tema.
Så ikväll, I´m GoGoGo´n for it!!
 
Vill Du läsa om hur jag utför Månritualer?
 
Jag kommer att hålla er uppdaterade på om mina ansatser ger resultat. Jag ser verkligen fram emot det! Och om ni vill läsa mer om de astrologiska aspekterna rekommenderar jag att Ni tittar in på Helena Biehls blogg på Amelia. Hon har till exempel postat ett inlägg om i vilket hus fullmånen ligger för de olika stjärntecknen:
Läs Helenas inlägg här...
 
Torsdag betyder vidare Readings och Coachande Samtal över Telefon, Skype och Facetime och sedan njuta långkok till kvällen.
Jag hoppas att din, blir lika berikande!
 
Med värme,
 
Anna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln