Underbara HARMONIEXPO med andar, spiritualitet & högkänslighet...& hur är det nu, fungerar ostbågar på virus?


Intensiva dagar tog ut sin rätt och jag har gått rakt tillbaka in i virus med både buller och bång. Just som de nära omkring mig. Sjukdagar i sju och inser att jag kommer behöva återhämtning även under veckan som kommer. Attans. Är det fler som känt att vinterns olika(?) virus varit extra kraftfulla och attackerat i flera omgångar?

Men Vänner, innan dess utbrott, vilken mässa vi hade!! Harmoniexpo. Solna. Wow…
Så fullproppade dagar med föreläsningar, samtal och möten. Ren Glädje! Så fint att träffa alla er som kom och hälsade i min monter! Och kärt att återse er som återvände!
 


I år var det över tre hundra utställare och över tre tusen besökare. Om dagen!! Haha..
Jag hoppas att ni som besökte föredraget om Tecken på Stora Scenen fick behållning av stunden och att ni nu ser er om efter just era symboler. Be om dem. Och nu vet ni, använd gärna utropstecken! 

Jag hälsar även leende till er som senare besökte föreläsningen om det Mediala Språket. Intensivkursen i  Medialitet. Varmt tack för alla fina ord som nått mig under veckan som återkoppling på den!
 


Naivt tänkte jag att jag skulle hinna hälsa på andra utställare och ställa frågor om nyfiket. Men dagarna rasslade till och först under ihop-packandet hälsade jag på några gnistrande ögon som jag fått kontakt med via Instagram. Härifrån hälsar jag, på återhörande!
 


Det blir krafttag i morgon för att börja fylla på batterierna från grunden. Igen. Vi vet att penicillin inte biter på virus men detta vet vi också, det gör varken smågodis eller ostbågar heller! Så otroligt lätt att ge vika.
Hur jag gör, kommer delas i veckan. Back to Basics!

Till er som jag behövt av och omboka under veckan hälsar jag extra. Kroppen behöver hänga med för att inte störa arbetet. Tack för erat tålamod.
 
Med värme,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln