Varsel, vad är det, hur fungerar det & vem nås av dem?


De flesta har någon gång varit med om att ana någonting som ännu inte skett. Genom en plötslig och stark känsla eller upplevelse. Det kan ha varit som ett varnande eller bara som vetskap om att någonting är på väg att hända.

Jag har fått varsel i hela mitt liv men sällan förstått att uppmärksammat dem. Först när det som visat sig faktiskt hänt i det fysiska livet har jag insett vad det är jag sett och lagt ihop aningen med just inträffat.

När det skett stannar tiden en liten stund, alldeles nära magi.
 


Varsel kommer som oväntad plötslig information för att hjälpa, varna eller berätta om någonting som stundar.

Just som all kommunikation med den icke fysiska världen sker det intensivt och snabbt. Som ögonblicksbilder. Överrumplande eller förvånande inre upplevelser av bilder, ljud eller plötsliga känslor.
 


Alla kan få varsel. Alla kan ta emot varsel. När vi väl förstår hur de fungerar. Utmaningen är att fånga upp dem när de sker.
Så lyssna. Var uppmärksam. På det fysiska och det som snuddar strax intill.
 
När jag berättade om att mitt Robinsonäventyr började med ett varsel nådde det mig under en meditation. Mitt allra mest mottagliga tillstånd. Men trotts att jag både vet om att jag är mottaglig och har förmågan att förutse varandet blev jag ändå förvånad när det inträffade.
Till mitt försvar-det var så otroligt oväntat.
 


Vem är det som ger oss dessa varsel?
Den du frågar kommer ge dig ett svar. Sitt.
Mitt är.
Jag upplever varsel som en icke fysisk kommunikation. Av/med dig själv (det du egentligen vet innerst inne och/eller i kombination med din intuition) eller med den energivärld som jag upplever omger oss och vilken även vi är en del av.
I den finns det andra energier som kan hjälpa oss att se, känna och uppleva det de vill visa oss. För att stötta, varna eller påminna om det som är och/eller stundar strax framför steget vi står i. Bland dessa finns de vi kallar anförvanter, änglar, guider och ärkeänglar.
Varför? Alltid för att ge oss beskydd och omtanke.
 
Har du upplevt varsel i någon form?
 
Med värme,

Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln