Olika energier du kan känna från andevärlden & runtom & hur kan man veta vad som är vad

Hur kan man veta vad eller vem eller vilken form det är man känner när man får förnimmelser av andevärlden? Kan man och i sådant fall hur kan man skilja dem åt?

Det finns inget absolut i detta. Bara upplevelser och de är subjektiva. Jag beskriver skillnaden och hur jag förnimmer de olika men vet att det tar tid att lära känna de olika signalerna. Tid och övning.
 

Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt
Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt
Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt, Anförvanter
Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt, Anförvanter


Anförvanter

Personer som gått över och som du haft någon slags relation till i det fysiska livet. Men kom ihåg, det behöver inte vara någon som befunnit sig i dina absoluta närhet. Det kan vara en avlägsen släkting, granntanten som var barnvakt när du var barn, din svärmors pappa. Har en fantastisk kollega som fick förmedla en klients tandläkare en gång…

Varför är det så? Min upplevelse är att vi ingår i mycket större själsfamiljer än vad vi kan föreställa oss. Och att de som kommer igenom oftast har ett gott skäl till att vara nära. Som stöttande, tröstande, peppande eller stärkande energi vid din sida.

Jag känner anförvanter som energi som intar mänsklig form. Det betyder att jag förnimmer rörelser, känslor och ljud som hos en människa. Ofta upplever jag dem "utifrån" innan jag länkar ihop med dem när jag ska arbeta. För att det ska bli tydligt vill jag gärna att fler än ett av mina inre sinnen ska nås av information. Och kom ihåg att den är snabb och impulsiv. 
 

Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt, Änglar
Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt, Änglar

Änglar

En form av kollektiv energi snarare än enskiljda ”personer”. Änglarna representerar healing och läkning och är energi som är kopplad till ett område. Hög, ljus och mycket ren energi. De hjälper oss kollektivt (och individuellt) med de områden som behöver extra stöttning och läkning.

Jag känner änglars närvaro som en mycket mycket hög, lätt och ofta lite lekfull energi. Detta både när de stöttar i inspiration och glädje och i ”allvarligare situationer”. När man talar om att andevärlden består av olika frekvenser(vilket är vanligt nu) så upplever jag att änglar har högst sådan.
Har man inte en egen privat skyddsängel? Min upplevelse är att den beskyddande energiformen av en specifik ängel arbetar kollektiv och inkluderar de som behöver just dess närvaro.
 

Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt, Guider
Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt, Guider


Guider

Energikroppar som du nödvändigtvis inte har spenderat tid tillsammans med under det här fysiska livet men som nu finns med dig för att stötta och hjälpa dig i steget du står. Ofta kopplade till din personliga och andliga utveckling. Eller ska vi bara kalla den din själsliga?
Guiderna kan iträda sig olika specialiteter som tex. filosofer, lärare, kejsare, healare. De ansluter i olika faser av vår utveckling och är inte statiska dvs. de kan bytas ut under resans gång men även komma tillbaka.

Jag känner mina gudiers närvaro genom en stark och intensiv enegi. De är familjära, lugna, tålmodiga. Kan uppfattas allvarliga när en period behöver det men också fulla av inspiration, klokskap och glädje över att vara med och arbeta tillsammans.
De är också relationella så de blir bekant energi när vi lärt känna deras närvaro. Fint!
 

Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt, Energidamm
Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt, Energidamm


Energidamm

Energi som skapats av specifika händelser och som finns kvar som rester ur dessa på en plats, likt damm. På samma sätt som att en plats kan laddas av kärlek och goda intentioner och magi kan den genom turbulenta, våldsamma och hårda händelser laddas med just det motsatta. Ofta är det den här typen av energi vi städar ur från platser som känns oroliga till skillnad från faktiska energikroppar som dröjt sig kvar eller ”inte hittat hem”.

Jag känner energidamm som statisk energi på en plats. Jag kan uppfatta att det som visas mig går i loop till skillnad från energikroppar som är kommunikativa och visar/delar olika saker, vänder och vrider och interagerar med mig.

Positiv och härlig energi kan man bygga upp på en plats och den vill man gärna ha kvar. Energidamm av våld, misshandel, psykisk sjukdom osv vill man gärna rensa ur för att det ska bli behagligt att vistas/bi/vara just där. Och, det kan man göra.

 

Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt, Den astrologiska och jordiska energin
Olika energier du kan känna av från andevärlden och hur du skiljer dem åt, Den astrologiska och jordiska energin


Energi från jorden och det astrologiska planetläget

Likt frekvenser som omsluter oss.
Dessa energier är universala men påverkar oss både på individ och kollektiv nivå och styrs av planeternas interaktion med varandra och jorden.

Hur du känner dessa, det kan bli tydligt när du står med fötterna mot mossa i skogen, känner havet omsluta kroppen eller vid ny och fullmåne. Den fysiska energiladdningen. Väl värd att undersöka och använda.

Inser att vardera energin förtjänar flera inlägg var. Så vi får återkomma till dem.
Men innan vi avrundar för idag vill jag tillägga, vi är alla ett.
Vi separerar för att sätta ord på det vi förnimmer. Det är inte fel. Men min absoluta upplevelse är att vi är alla ett och samma och ingår i den universella energin tillsammans. Ett enda fält. Abstrakt. Och vackert. Och påminner om att ta väl hand om, och ansvar för sitt.
 
Idag är jag konvalesent efter gårdagen. Berättar mer om det i ett separat inlägg. Men dagen blir således lugn i pyamas och laptop i knät. Snön omluter dovt och under tiden som jag arbetat klart det här inlägget ar solen stigit, kanske så högt som den kommer idag, dvs strax ovaför markytan. Det glimmrar över vita. 
Njuter av det och värmen här inne.
Tack för er och all fantastisk återkoppling här och i kanalerna, glädje!

Med värme och kontakten uppe i healingfältet,

Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln