Hur vet du att det är kontakt med andevärlden & inte din egna fantasi?


Ni som följt bloggen under hösten har kunnat läsa om hur den andliga kommunikationen fungerar och vet att den är subtil.
Hur ska man veta att man inte hittar på?
En av de vanligaste tankarna och frågorna. Såklart.
Jag har tänkt genom hela mitt liv att jag har en otroligt stark fantasi. Och/eller att jag ögonblickligen måste sluta titta på skräckfilm. Nu vet jag mer och kan således urskilja vad som är vad.
Om det jag förnimmer är andlig kommunikation eller min egna tanke.
 
Några ledtrådar kommer här:
 

Skillnaden på andlig kommunikation och fantasi och tanke
Skillnaden på andlig kommunikation och fantasi och tanke


Informationen kommer plötsligt och oväntat och snabbt

Du står mitt i någonting med tanken fokuserad på det du håller med om och trotts det får du en strak och direkt upplevelse av någonting mer parallellt.
Du möter kunder och ska diskutera deras kommande köksrenovering och så plötsligt står det en kvinna med i rummet och gestikulerar i parets riktning. Kanske går hon hårt i rummet när dom funderar på kakelplattor eller röker under köksfläktalternativen?
Bilderna, ljuden och dofterna kommer snabbt. Snabbare än tanken som direkt därefter börjar fundera på vad det är som gör att du står och ser en kvinna till i rummet och då oftast ifrågasätter huruvida du faktiskt gör eller just gjorde det.


Du får påhälsning när du inte har bett om det. Okontrollerbart.
 
Du ska betala dina varor i mataffären och så står det en man bakom ryggen på expediten. Han var inte där nyss och du ska bara betala. Du ska möta vänner om en kvart och står i hissen påväg ner till den väntande taxin och någon står plötslig med dig och sjunger där inne, eller trycker in en annan våningsknapp.

Det finns situationer som är mer väntade. Antingen de när du aktivt övat och öppnat upp dina mediala sinnen och förberett möjligheten för kommunikation. Eller de när alla de fysiska intrycken lugnat sig, det är tyst, stilla och kanske är du ensam. Fysiskt. Självklart försöker den eller de som söker kontakt göra det just då.
Du är mer mottaglig när familjen gått o lagt sig och du bara ska hänga upp en tvätt helt i dina egna tankar… Knack Knack.


Du får information om andra människor i oväntade och ibland olägliga situationer
 
Det är inte helt självklart att man vill förstå att ens tandläkare ligger i skillsmässa samtidigt som hen skrapar tandsten så det skvätter omkring käkarna. Eller att dagisfröken som dottern älskar och finner trygghet i är eller strax kommer vara gravid. Vad ska vi göra med informationen?

Du får information via fler förmågor än en(dvs syn, hörsel, känslel, doft och smak).
 
Att se inre bilder som liknar de av fantasi eller minnen är ett sätt att ta emot kommunikation. Men. Om du samtidigt förnimmer en känsla, en doft, en smak eller ljud så blir upplevelsen tydligare och svårare att värja sig emot. När du får en bildförnimmelse, stanna upp alldeles kort och ställ dig frågan om du samtidigt känner någonting mer? Undersök och testa dina förmågor. Och kom ihåg när du gör det, impulserna är snabbare än tanken.

Den främsta ledtråden-Verifikation
 
Ok. Sista ledtråden. För att kunna bli helt säker på vad som är vad så behöver vi testa våra förmågor tillsammans med andra människor. Att på så sätt kunna verifiera huruvida informationen som flödar faktiskt kan stämma och vara substantiell för någon annan. Svårt vid kassabandet på ICA. Ännu svårare i kundmöten eller i hallen på förskolan.
Så fina, titta efter en cirkel eller kurs för att undersöka dina andliga förmågor tillsammans med andra nyfikna!
 
Har du egna andliga upplevelser?
Har du pratat med någon annan om de?
Till och med fått dem bekräftade?
 
Med värme och en man på köksstolen bredvid,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln