Podden ”Mitt i Livet”, Ett bjussigt samtal med höga skratt, nyfikenhet & rys & så det jag inte berättade om spökhistorien...

Podden "Mitt i Livet", Malin Gramer och Jessica Lasses, Acast, Ett bjussigt samtal om spiritualitet och livsåskådning
Podden "Mitt i Livet", Malin Gramer och Jessica Lasses, Acast, Ett bjussigt samtal om spiritualitet och livsåskådning


Det inleds med en riktig spökhistoria.
I ordets sannaste mening.
Från tiden som ung tjugo någonting inneboendes hos en gammal hippe i Humlegårdsgatans sekelskifteshus.
Där vaknade jag en gång mitt i natten med en flicka sittandes på sängkanten… Rysligt obehagligt. Är glad att dom upplevelserna som präglat mitt liv numera bytts ut till respektfulla möten och hälsningar.
 
Malin och Jessica, underbaringar! Vilket samtal vi fick!! Det tog som inte slut och avsnittet blev därefter. En timme och sjutton minuter av nyfikna frågor om deras upplevelser, mina, teorier, att vara eller inte vara medial, hur man kan skilja fantasi från andliga upplevelser, intuition och rävar.
Ja, kraftdjur då men i Jessicas fall i form av rävar.
Öppet och bjussigt, bästa tänkbara.
Lyssna vetja!
 
Länk till avsnittet hittar du här....

Med värme,

Anna
 
Ps…
Det jag inte berättade i podden var att jag en tid efter mitt möte med flickan var på en blind date med en kille som fullkomkligt osannorligt visade sig bo några trappor upp i samma byggnad. Han berättade-ovetnades om min upplevelse att när han året innan hade separerat OCKSÅ vaknat en natt av att en flicka-med samma signalement stod vid hans sängkant och strök honom tröstande över kinden.
Minns det som att jag inte bekräftade hans historia den gången med min egen utan höll tyst. För hur märklig verkar man inte om man vaknar på natten och ser spöken??
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln