Kick Off-dagar & Nyheter för 2024


I början av månaden skrev jag om reflektion. Varför det är gott. Att vända blicken och frågorna inåt för att se klart vart vi varit, vart vi är och vart vi vill.
När vi vet det kan vi sätt intentioner framåt. Efter det skapa en handlingsplan.

Den här veckan befinner jag mig på Kick Off och gör just det. Eftersom jag inte haft utrymme att resa iväg har den skett hemmavid med post-it lappar och till helgen ska jag fira in arbetsåret!
 

Kick Off-dagar, planering och nyheter för 2024
Kick Off-dagar, planering och nyheter för 2024


Planerar några nyheter för bloggen för våren:

Månadens prova på-Jag testar, provar och skriver om olika behandlingsformer, tekniker eller verktyg inom holistisk hälsa och spiritualitet. Finns det någonting speciellt som du skulle vilja att jag testar och berättar om?

Kristallpresentationer-Startade upp den här månaden med Svart Turmalin, ”skyddsstenen”. Läs om den och kommande om de kristaller och mineraler som jag själv använder mig av och till vad och varför.

Helgrecept-Japp! Du läste rätt! Varför? För att allt hänger samman. Och om det är någonting som andevärlden uppmanar så är det att använda våra fysiska sinnen medans vi är här. Att äta goda själfulla måltider förgyller resan och de kommer jag dela med mig av.

Mer vanligt liv-på samma tema ska jag smyga in fler inlägg om dagarna som de ter sig.
Om utflykter, upplevelser och mer vanligt liv helt enkelt!
 

Kick Off-dagar, planering och nyheter för 2024
Kick Off-dagar, planering och nyheter för 2024
Kick Off-dagar, planering och nyheter för 2024
Kick Off-dagar, planering och nyheter för 2024


Och ja, för allt detta så behövs det en ny hemsida som är på ingång. Den tar tid att bygga men kommer bli strålande med både bloggverktyg som ni kommer kunna söka i efter områden som intresserar er och en liten men narrande god webbutik. Det kommer några nya tjänster och kurser också som jag presenterar löpande allt eftersom de blir klara.
Jag har lagt in era tankar om ämnen för bloggen. Teman. Så de finns med.
Skicka en rad när det dyker upp fler så lyfter jag in dem!
 
Idag ska jag skriva text, redigera bilder, skicka återkoppling på hemsidesidor och pulsa runt halvön. Och svara på all fantastisk respons jag fått på deltagande i ”Mitt i Livet”-podden! Alltså vilken glädje att läsa era ord. Värme i hjärtat!!
 
Med ödmjukhet,
 
Anna

Länkar inlägget om reflektion om ni vill läsa det här…
Och länken till podd-avsnittet här…
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln