Övertygande kännetecken för professionella Medium & det jag önskar att jag känt till som skrämd nybörjare!


Finns det gemensammare nämnare hos dem i branschen som både utbildat sig väl och tänkt igenom, reflekterat över och valt att förhålla sig professionellt till etiska och moraliska ställningstaganden i arbetet?
Ja.
Hur kan man veta om ett medium är professionellt?
Som jag skrev i inlägget avseende Kalla Faktas granskning av den spirituella branschen är den en självreglerad bransch utan riktlinjer i vilken det är upp till var aktör att göra sin egen avvägning i etiska och moraliska frågor.
 
Mina tankar om detta delar jag här. Håller du med mig?
Det finns andra. Andras ord.
Ta som alltid del av fler och fundera på vad du tycker är viktigt och vad du tror på.
Både om du själv är aktör eller som mottagare av tjänster.
 


Förhandsinformation
Ett professionellt Medium behöver ingen information i förväg. Att du bokar i ditt namn är såklart vanligt och givet men du ska inte behöva uppge födelsedatum eller andra fakta runt din person.

Påtryckningar
Om en aktör uppmuntrar och trycker på att du behöver fler samtal, sessioner eller andra tjänster är det en stark signal på att avstå redan från början. En professionell aktör ger dig verktyg att hålla i för att fatta bra beslut för dig i stegen framåt och bekräftar att du har kraften du behöver för att leva det liv du önskar. Merköp ska ALLTID initieras av dig som mottagare.

Löften om 100% träffsäkerhet
Språket vi arbetar med är subtilt. Så är det bara. Professionella Medium kan således inte garantera 100% träffsäkerhet och är öppna med det i sin kommunikation med klienter.
 


Förutbestämda öden och skrämmande förutsägelser
Om ett medium ger oroande, skrämmande förutsägelser eller påstår att ditt öde är förutbestämt kanske rentav i negativ riktning-dra öronen åt dig, köp en bunt salvia påväg hem och läs en tutorial för att släppa allt som sades under den konsultationen!!
Professionella medium inger hopp i ditt steg, oavsett hur det ser ut, lyfter perspektivet och tillhandahåller verktyg att ta till i ditt steg framåt.
Du. Skapar. Ditt. Liv.

Erbjudanden om bot
Aktörer som utger sig för att kunna bota till exempel psykisk ohälsa eller allvarliga sjukdomar. Seriösa Medium och Healers kan hjälpa till med läkning och återhämtning på energinivå men erbjuder aldrig sina tjänster för att bota klienter. De kommunicerar att arbetat ska ses som komplement till den traditionella vården.

Etik
Jag har skrivit ett inlägg om det tidigare. Om ett Medium inte respekterar din integritet, inte arbetar utefter en etisk kod eller uppvisar ett allmänt oproffsigt agerande, vänd på klacken!
Jag säger igen, Medium ska aldrig någonsin kontakta dig med budskap om du själv inte bett om det!

Och så det som jag önskar att jag hade vetat om när jag var nybörjare.
Träffade en kvinna sommed säkerhet uttalade sig om att jag hade sk. cords, strängar av negativ energi fäst på mig från andra männiksor. Bilden av det där följde med i flera år. Obehaget av tanken på att någon annan var inne i min energi och påverkade den utan att jag kunde göra någonting åt det. 
Utom att konsultera kvinnan då. Hon kunde hjälpa mig. Sa hon.

Nu vet jag bättre. Och om du haft eller får liknande upplevelser vill jag att du kommer ihåg det här:

Hot om förbannelser eller negativa energier
Om någon någonsin utger sig för att kunna hjälpa dig med ”förbannelser som lagts på dig” eller ”ser negativa energier i ditt fält som behöver tas bort” upp med din stop-skylt! Lyssna inte! Det finns inte någon negativ energi eller några förbannelser för den delen som kan fastna på dig. Visst känner vi av varandras energi i våra egna fält och visst kan det vara gott att städa ur dem emellanåt men det kan du göra alldeles själv utan större krusiduller.
Och, du kan själv bygga en stark, positiv energi omkring dig som distanserar andras rörigare!

Avrundande hälsar jag kom ihåg, grundregeln är alltid oavsett inom vilken bransch du konsulterar någon:
Om det inte känns bra säg tack och gå därifrån.
 
Med omtanke,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln