Det helande samarbetet mellan andlighet & kroppsligt välmående! Vitaminer & Mineraler


Jag har berättat att jag gjort en liten utrensning och omstart för kroppen. Plockat bort socker och äter mer grönt, rent och näringstätt. Prioriterar sömn och dricker åtminstone lika mycket vatten som kaffe.
Som komplement till det ägnar jag dagens inlägg åt någonting som jag verkligen brinner för.
 
Vitaminer och Mineraler!

Har vitaminer och mineraler med andlighet och spiritualitet och göra?
Absolut!
För allt hänger ihop. Holistiskt. Kroppen behöver sitt för att vara på banan och må bra och det är en absolut förutsättning för allt det andra uppåt och utåt. Oavsett om du tillhör ”uppåt och utåt” eller bara vill må bra, se över dem. Intagen.
 


Som med det mesta tänker jag att vi är olika känsliga för ämnesnivåer i kroppen. Likaså för skiftningar i dem.
Eftersom jag själv vill veta att jag får i mig tillräckligt stoppar jag i mig en rad om dagen och särskilt den här tiden på året när energin per automatik inte är på topp. De senaste veckorna har jag ätit fulldos för att uppnå en kickstart. Och.
Jag svär vid slängkappan att jag känner en märkbar skillnad.
 


Det är en djungel av olika varumärken och jag har intuitivt hittat den som jag upplever kvalitativ för egen del. Gå på sunt förnuft, prata med apoteket eller hälsokosten och välj dem som känns bra! Multi av både vitaminer och mineraler är enklast för mig men kompletterar med zink och magnesium.
 
Jag är inte läkare eller näringsterapeut. Jag pratar enbart utifrån energi och egen erfarenhet. Men om du känner att energin dippar prova under en vecka för att se om det hjälper dig?
Låt mig veta hur det går!
 
Med brus,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln