Nymåneceremoni i vattumannens tecken & ord ur


Även om starten på året har varit trög energimässigt för många så upplever jag att vi är på väg in i framåtrörelse och att det i den finns tvära kast, utveckling och en tursam energi som glimrar till. Och det är med den, lite pirr och en nyfiken förväntan som jag tände ljusen för den här månadens nymåneceremonin.
 
Den här delen av månvarvet ger oss alltid en tid av ny energi och nystart, den här månaden med betoning på Vattumannens egenskaper. Bland dom hittar vi innovation, intellekt, nya idéer och allt som har med teknisk utveckling och kommunikation att göra. Individualitet och självständighet men även samarbete och gemenskap och då gärna i syfte att förbättra samhället.

Studier, allt som rör internet och nätbaserat arbete, nyhetsflöden, sociala kanaler, politiska lösningar, samarbeten, högre perspektiv, förändring och utveckling. Känslan är, GO!
 
Reflektera, sätt upp nya planer, intentioner, så frön och använd nymånens energi för att manifestera dem.
Och jag säger, håll inte tillbaka. Det här är en stark kraft in i nya gärna innovativa idéer som kan leda till frigörelse och självständighet på ett personligt och eller kollektivt plan.
Child, be wild!
 


Utöver mina samtalssessioner som jag alltid prioriterar har det varit en vecka av ord och fix med hemsidebygget vilket skyfflat undan städet här hemma. Så idag blir det en rejäl som jag avrundar med salvia och ett salt bad.
Jag ska också scrollbotanisera bland årets alternativa semmelbakförslag som kreativt tagit det lilla bakverket till oanade nivåer!
Och ta med mig berget av olikheter till återvinningen.

Praktiskt. Och vanligt. Tänker, är det inte lite märkligt att andarna vill hänga med just mig??
 
Med höjda ögonbryn,
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln