Alla Hjärtans Dag, Ditt hjärtas Dag & det att befria sig från brännande längt 


Hej där!
Hur har du det?
Hur känns det att vakna upp idag?
För oss som har de vi älskar omkring oss blir det här inlägget en mjuk påminnelse om tacksamhet över just det. Att ta emot dagen och kärleken i den. Vi vet att ribban inte behöver ligga instagramhögt. Det räcker gott att krama om och påminna om det fina.
 
Om du är en av dom som vaknar och har svårt att trycka undan den här inpressade, rosfärgade dagen som känns som en enda lång påminnelse om saknad, då är det här inlägget lite extra mycket till dig.
 
Oavsett om din saknad är efter kärlek som av någon anledning tagit slut, kärlek som inte uppstått än eller den efter någon som inte längre finns med i fysik så vill jag hålla dig i handen en stund. Och jag vet att det jag kommer skriva nu kommer låta skevt klyschigt men likväl vet jag av egen erfarenhet att det är sant. Lyssna nu.
Du kan ge dig all kärlek du behöver.
 
Även om det nu finns ett överflöd av olika former av kärlek i mitt liv så har det inte alltid varit så. Jag vet vad det betyder att sakna och längta. Sakna och längta så det bränner i bröstkorgen. Men flera år innan mitt liv fylldes av kärleksfulla relationer blev jag fri det brännande. När jag helt och fullt insåg att jag kunde ge mig själv det jag saknade.
 
Jag började vårda min egen kärlek, ta hand om den, nära den med sånt jag tyckte om. Jag började lyssna till vad jag behövde och längtade och gav mig själv det.
Jag insåg under processen att desto mer jag flyttade fokus från det som gjorde ont och som inte fanns till det som faktiskt kändes bra och var tillgängligt, desto bättre mådde jag. Man kan säga att jag tog kontroll över kärleken inuti och så överöste jag mig själv med den.
 
Nu borde jag dela diverse kärleksfulla affirmationer.
Ord som föder positiva energiladdningar i hjärnan och ut.
Men.
Någonting jag också vet är att snabbfilen till välmående är konkret, direkt handling.
Så i stället frågar jag:
Vad vill du ha i present på alla hjärtans dag? Ditt hjärtas dag?
Choklad, Blommor, Champagne, Njutning, bästa Take Outen i stan, ett Lyxigt paket med något du sneglat på?
 
Ett av åren tog jag anmärkningsvärt många procent av det jag hade på kontot och köpte en parfym från det fina varuhusets lyxigaste disk. Jag fick klä upp mig för att våga gå dit. Minns det i detalj. Det var och är ett av mitt livs bästa köp.
 
Jag håller dig i handen en stund och säger, idag kan du fira den absolut största kärleksrelationen i ditt liv. Den, med dig.
 
 
Så fina, håll inte tillbaka!
 

Anna
 
Ps… Inlägget om att fira i sorg kan du ta del av här…
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln