Fredagshälsning & så svarar jag på frågan, har du ALLTID andar på tråden?


Kan Medium kontrollera när andar kommer igenom eller har dom svängdörrar till andevärlden & alltid är påpassade?
 


En vanlig fråga jag får både privat och i olika sammanhang är den om huruvida jag ALLTID är omgiven av andrar som snackar med mig.
Det är visserligen en rolig tanke, under förutsättning att man inte är rädd, men också utmattande. Tänk er ett scenario att vara påpassad 24/7? Som att befinna sig i småbarnsåren fast…de aldrig skulle nå nästa fas. Oavsett om det är av fysiska människor eller energikroppar skulle jag gå itu.. Helt ohållbart!
 
Men, det betyder inte att andevärlden och energierna i den inte är där. Det är dom. Hela tiden. Men vad jag väljer att göra, dvs om jag väljer att välkomna kommunikation eller inte det är mitt val. Så svaret på frågan om det finns energier omkring mig hela tiden så svarar jag ja men huruvida vi kommunicerar konstant så är svaret nej. Det gör vi inte.
Ungefär som att man kan registrera att någon i familjen är hemma i huset men man fortsätter att arbeta på sitt rum.

Händer det inte då att extra ivriga andar ändå knackar på och försöker få kontakt även när jag inte öppnar upp för arbete?
Jo. Såklart det gör. Men då säger jag vänligt men bestämt, nu ska jag laga korvstroganoff, mingla på den här festen eller kolla på fem avsnitt av ”The Crown” tillsammans med en skål ostbågar så det är stängt, vi ses imorron!
 
Och du, även om det känns som att det varit lite helg hela veckan med olika trevligheter så börjar den ju faktiskt först idag. Njutigt!
Så, önskar dig en fin fredag och start på helgen just där du är!
 
Med värme,
 

Anna
 
Ps… I veckan träffade jag mina fina från den öde ön. Det slog mig hur viktigt det är att omge sig med människor som du skrattar tillsammans med. Som inte bara säger ja när du kommer på galna idéer utan också ögonblickligen räcker upp handen och vill vara med. Mer om det en annan dag men för nu-Vänskap alltså….
Samlar min brokiga och opropra bukett med ren tacksamhet!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln