Fullmåne i Jungfruns tecken


Timmarna innan avfärd när IKEA kassarna stod i högar i hallen använde jag nattimme åt energiarbete i ljuset av Fullmånen.
I Jungfruns tecken tillika mitt eget.
 
I tid av fullmåne kan vi titta tillbaka och se vad vi satte för intentioner under nymånen för sex månader sedan, summera och se resultatet och nu avsluta och släppa taget om. (Ladda på och ur!)
Jungfrun styr över hälsa, dagliga rutiner och allt som har med att organisera och strukturera olika delar av livet. Det du startade upp för sex månader som är kopplat till dessa områden är en ledtråd att titta på nu, summera, kanske avsluta och släppa taget om.
 
Jag påbörjade en helt ny fas och struktur runt blogg och sociala kanaler. Sex månader senare kan jag se att jag utvecklat rutiner. Så, under min fullmåneritual sänder jag stark tacksamhet in i varje unikt ögonpar som hittat hit, varje ord, varje hälsning, varje möte som kommit ur arbetet. Tacksamhet och glädje! Laddar på, säger tack och släpper taget om.
 
Viktigt: Att släppa taget om betyder inte att sluta.
Det betyder att fokuset på just den energin, i mitt fall: I samband med nymånen för sex månader sedan satte jag intentionen att sätta rutiner och struktur runt blogg o sociala kanaler, nu sitter dom vilket gör att jag kan släppa fokus på struktur, fortsätta att hålla i den och vid nymånen som stundar ladda på med ett nytt fokusområde i just den månens energiflöde in i de följande sex månaderna!
Kul!
 
Vad släpper du taget om?
Brukar du utföra fullmåneceremonier?
Ritualer över huvud taget eller känns det långt bort, främmande?
Nyfiken på att lära dig?
 
Med fullmåneyrsel och ett yl,
 
Anna

Ps... Det är en kraftfull tid att ladda ur och på dina kristaller. När det är möjligt, lägg dem i ljuset från fullmånen!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln