Utforska kontakten med ditt andliga team, en stegvis guide/övning + ord om mitt första möte med en av mina guider


Jag hade börjat på mitt livs första utvecklingscirkel för medialt utforskande. Vi satt 25 personer i en ring och hade mediterat oss in i det tillstånd som jag senare förstod var förändrat. Och tillåtande. För kontakt med energi.
Vi guidades att välkomna våra guider och ta emot budskap till oss själva eller gruppen.
Jag var bara.
Och så fanns han där.
Budskapet var vackert. Ord ur ett språk som inte kändes som mitt. Inte nödvändigtvis högtravande. Bara inte som mitt slit o slängiga. Noggrannare.
När vi avrundat övningen fick vi dela orden vi fått till oss och jag vet att jag när jag läste det högt höjde förvånat på ögonbrynen som överraskad att någon kommunicerat med mig under det förändrade tillståndet och att jag när jag läste det högt, fann det klokt. Och fint.
 
Det var så det började.
Nu kommunicerar jag med mitt andliga team varje dag.
Ofta under eller efter min morgonmeditation. Ibland några enstaka ord. Ibland någon eller några sidor. Ibland ord på deras initiativ. Ibland som svar på mina frågor.
Men alltid är vår kommunikation ur ett högre perspektiv.
Jag har lärt mig att det inte är någon ide att fråga om lottoraden eller vart tonåringarna förlagt mobiltelefonen. Om det finns energi omkring som kan svara på den typen av frågor så är det inte mitt andliga team. Däremot får jag förstå vad som är ett förnuftigt steg att ta idag. Hur jag kan förhålla mig till saker som händer. Vad det är bra att tänka på när jag ska ta steg framåt. Sådant som skapar aktiva steg i positiv riktning.
 
Jag arbetar dagligen med tre guider. Alla tre har olika roller och träder således fram i olika situationer när vi arbetar tillsammans och när jag själv befinner mig i olika omständigheter i livet.
En huvudguide som just nu sköter stor del av kommunikationen. Konkret, kraftfull, beskyddande och omtänksam. En guide som arbetar mer i bakgrunden med healing, natur och ritualer/magi. Och så en ”medelålders brittisk kvinna” som är charmig, saklig, stark, tydlig och lagom sträng och som är mitt främsta samarbete under/runt seanser.
De vi refererar till som änglar finns med mer i bakgrunden, en paraplyenergi som då och då gör blixtnedslag och pratar om någonting stort, skickar in stark healing eller bär tillsammans med mina guider i tid av utveckling.
Mina anförvanter finns också med mer i perferin men det har som jag skrivit om tidigare skiftat. Nu tittar dom in då och då för att säga hej. Hejja på. Komma med kärleksfulla hälsningar och skratta tillsammans åt både roligt och dråpligt. Dom visar mig ibland saker jag undrat över både gällande livet här och det där, som de befinner sig i nu.
Mitt team består alltså av alla tre och min upplevelse är att det är så för oss alla i lite olika konstellationer som varierar under tid.
 
Hur får man kontakt?
 
Det finns olika sätt att söka kommunikation med sitt andliga team. Jag delar en meditationsövning här som du kan prova själv.
Kom ihåg: Kommunikationen är subtil. Du kan känna dina guiders närvaro genom känslor, tankar och inre bilder. Att det krävs övning. Och att sätta intentionen med ditt samtal innan du startar det. Be om beskydd. Det högsta bästa omkring dig. Och uttala vem vill du få kontakt med.
 


1.     Förberedelser.
Hitta en tyst och bekväm plats där du inte kommer bli störd.
Sitt eller ligg ner i en avslappnad position.
Stäng av eventuella störande ljud och elektroniska enheter.
 


2.     Andningsövning
Fokusera på din andning för att skapa lugn och närvaro i stunden.
Ta några djupa och lugna andetag för att slappna av i kroppen. Känn efter och släpp spänningar från fötterna upp till hjässan. Sedan tar du några andetag till och rensar ur tankarna. Ber sinnet stilla sig. Vila. Du kan göra det genom att börja visualisera vitt ljus i tanken.  
 


3.     Skapa ett heligt utrymme
Visualisera nu ett ljust och skyddat utrymme omkring dig. Be om beskydd och det högsta bästa för steget du står i och det framåt.
Efter det bjuder du in den eller de du vill ska närvara och vägleda dig. Din guide, änglar eller anförvanter.
 


4.     Möt din Guide, Ängel eller Anförvant
Visualisera nu en trygg och vacker plats och se framför dig att du står mitt i den. Kanske en naturmiljö eller en annan plats du associerar med lugn.
Föreställ dig att den du bett ska besöka dig träder fram, antingen som en person eller som ett ljus eller en symbol. Se hen komma mot dig och strax befinna sig just vid din sida.
 


5.     Ställ frågor
Skapa nu en öppen dialog. Ställ enkla frågor till att börja som tex.
”Finns du här?”, ”Vad heter du?” eller ”Vad är ditt budskap till mig?”
Sedan kan du gå vidare och till exempel be om råd om hur du ska hantera situationen du befinner dig i eller vägledning om nuvarande steg eller de som ligger framför dig.
 


6.     Lyssna och observera
Ta emot svaren som ges dig. Var uppmärksam på inre bilder, känslor eller meddelanden som kan dyka upp. Svaren kan vara subtila, öppna, komma som en känsla av vishet.
 


7.     Tacka och avsluta
När du känner att en session är klar tacka ditt andliga team för deras närvaro i stunden och i ditt liv.
Kom sedan gradvis tillbaka till vakenhet och öppna ögonen.
Dokumentera upplevelsen
Skriv ner dina upplevelser och intryck direkt efter meditationen och spara dina anteckningar som dokumentation i stegen och processen framåt.
 

Har du redan verktyg för att kommunicera med ditt andliga team?
Hur brukar du göra?
Hur gjorde du när du började?
Och om inte, blir du nyfiken på att prova?
 
Med förundran,
 
 
Anna
 

Ps… För att läsa mer om ditt andliga team kan du ta del av inlägget om dina Guider, Änglar och Anförvanter här…

Ps2... För att läsa inlägget om hur du kan skilja på Fanatsi och Kontakt med Andevärlden finns det här...

Ps 3…
Under sportlovsveckor med familjen nära inpå i en väldigt energipackad liten furustuga tassar jag upp tidigt på morgonen. Jag mediterar med några resekristaller i soffhörnet. Det fungerar fint. Med övning.
Hemmavid har jag två platser som jag fyllt på med energi vilket förstärker upplevelsen.
Det skriver jag mer om en annan dag. Hur du kan rensa ur och fylla på en plats i ditt hem för att få draghjälp i ditt andliga arbete. Men nu ska jag ut i backen! Ha en fin onsdag där du är!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln