Kurort för Kickoff, Salta bad & Bröllopsdag!


En guldklimp på havskanten i väst, Varberg!
 
Några dagars rening, påfyllnad och planering av företagsåret. Några dagar i firande, tacksamhet och kärlek. Tid ensam. Tid tillsammans. Och hela veckan paketerad i den vackraste av miljö. Ingenting är sponsrat. Bara älskat som återkommande gäst.
 
Först några dagars kickoff. Bad, bastu, meditation och reflektion. Och tydliga planer med konkreta steg. Hittade både riktning, klarhet och kraft för bolaget 2024.
Året innehåller en energi som är kraftfullare än på länge. Såväl hos mig som kollektivt.
Det är fint att känna. Låt oss öppna upp för och använda den.

Mycket är fint i Varberg men bäst är kallbadhuset. Bastu. Bad. Bastu. Bad. Bastu. Bad. Bastu. Bad. Bastu. Bad. Bastu. Bad. Dusch. Och så en liten toast med smält varm ost o skinkbit. Och kaffe.
Någon från orten andades osentimentalt och hjälpte mig att hålla kvar det fjärde badet så pass länge att det femte gick av sig självt. Kallt. Och ljuvligt.
 


Sedan. I ett grådisigt stockholmsmars uppvärmt av eldar och vänner och glädjen i att välja varandras sida gifte vi oss för ett år sedan. Så, mannen kom ner till helgen och vi checkade in på spadagar för att fira oss. Spadagar. Så fantastiskt lyxigt.
 
Han hade läst på om bomullsbröllop och lindade in dagen i paket på temat. En handduk från bröllopshotellet, en väska från Rosendahls Trädgårdar där vi gifte oss och så ett glimrande litet som var gjort i ett helt annat material men som kändes som bomull i hjärtat. Vackert och kärleksfullt.
 
God mat. Uppvärmt vatten. Stora morgonrockar och mjuka tofflor.
Korta promenader i vind. Stunder i lä mellan sanddynor. Vila och skratt.
 


Landade tillbaka först sent igår och in i admi, kontor och det konkreta från tidig morgon.
Älskar att bryta och åka iväg. Älskar att komma hem. In i rutiner, samtalssessioner och ord.
Dagen idag fullbokad i samtal. Och helgen i ord. Glädje!
 
Jag hoppas att du haft en fin vecka och önskar dig en mjuk helg just där du är,
Med värme
 
 
Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln